Sommerlejr og COVID-19?

Der er nok ikke nogen, der ikke er påvirket at situationen omkring COVID-19. Vi håber at du og din familie har det godt og at I får en hverdag til at fungere.

Lige nu følger alle arrangører af sommerlejre godt med i statistikkerne, for at prøve at få en vurdering af, hvordan den gradvise genåbning af forsamlingsmulighederne kommer til at se ud. Nogle af de større lejre har allerede valgt at aflyse mens andre afventer de næste udmeldinger fra regeringen.

Vi vil rigtigt gerne lave Familielejr for dig i uge 30, og som det ser ud nu, så forventer vi også at det vil være muligt. Det er i hvert fald det vi planlægger efter! Vi vil til enhver tid følge myndighedernes anvisninger og træffe de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med lejren. Det vil dog være op til dig selv at vurdere om du er i en speciel risikogruppe, hvor det vil være uforsvarligt at samles med andre mennesker på den måde, hvis det stadig er aktuelt i slutningen af juli.

Vi vil opfordre alle der har lyst til at tage med på lejren til at tilmelde sig. Alle lejre oplever at folk er tilbageholdende og det gør det ikke nemmere at planlægge. Så tilmeld jer endelig. Hvis lejren imod forventningerne ikke kan gennemføres, så vil vi tilbagebetale det fulde deltagergebyr minus evt. betalingsomkostninger.

Kunne du tænke dig at være medarbejder, så kontakt gerne Jens Skov på jens@fampv.dk.

Vi glæder os til at se dig i Hals i uge 30 til at fantastisk lejr med fejring af Familier På Vejs 25 år jubilæum.