Sæt kryds i kalenderen i uge 30 – d. 21. til 27. juli 2024

Tag på sommerlejr med fokus på familie og parforhold.

Tilmeldingen er åben nu!

Følg med her på siden eller på Facebook for de seneste nyheder. 

Du får: 

Undervisning, leg og sjov, lovsang og fællesskab for alle aldersgrupper. Det er muligt at overnatte på værelser eller i medbragt telt eller campingvogn. Der er fuld forplejning, men vi hjælper hinanden med de praktiske opgaver.  

Undervisningen

De fleste kender nok det med, at livet kan være noget af en balancegang. Det er mange bolde der skal holdes i luften. Arbejde, skolegang, familie, fritidsaktiviteter, kirke osv. Nogle gange skal der ikke så meget til, før tingene kommer ud af balance eller at læsset måske vælter helt.

Hvordan undgår vi at komme dertil og hvad gør vi hvis livet bare føles som en vippe der ikke bevæger sig?
Det er noget af det, vi vil se på i undervisningen på lejren i år.

Til at hjælpe os på vej med dette og andre emner, har vi endnu en gang inviteret Roy og Laney Hitchman. De har stor erfaring med at arbejde med familier, ægtepar og singler i mange kulturelle sammenhænge og situationer. Du kan læse mere om dem og deres arbejde her.

Du kan glæde dig til at blive udfordret og udrustet til din hverdag. Ud over undervisningen kommer du til at være sammen med andre i en gruppe, som deles både om nogle praktiske opgaver og taler om undervisningen, livet og hvad der eller rører sig.

Også for teenagere og unge.

Vi ønsker at Familier På Vejs ungdomsfællesskab skal være et safe-space/sikkert sted med plads til tanker, følelser og fordybelse. Og selvfølgelig også et sted fyldt med glæde, latter og Jesu-nærvær!

Livet kan til tider gøre ondt og midt i verdens smerte, kan Gud være uhåndgribelig og virke fjern. Allerede som ung kan man blive fyldt af tanker og spørgsmål omkring Gud og livet, som kan være svære at svare på. På Familier På Vej ønsker vi at tage de unge mennesker ved hånden og søge Gud og hans ord sammen. Uanset hvilken baggrund du kommer fra, så er der plads til dig og alt det du kommer med, for du er underfuldt skabt!

Vi har alle sammen en Far i himlen, som elsker os og ønsker at vi søger Ham!

Udover undervisning så består ungdomsfælleskabet af råhygge, fysiske aktiviteter som at tage på stranden og spille volley, kreative indslag, og spil!

Kom og oplev et fællesskab med andre unge, og bliv skærpet i liv, tro og vandring med Gud.

Typisk vil teenagere og det ændre unge (unge voksne) mødes i grupper hver for sig. Unge vokse deltager som udgangspunkt i de voksnes undervisning.

Læs mere og tilmeld dig i dag på https://fampv.dk/teenlejr

Om Familielejr

Familier kan være sammensat på mange måder. Traditionelt opfatter vi en familie som en far, en mor og nogle børn. En familie kan også være en enlig forælder med børn, bedsteforældre med børnebørn eller par uden børn. Fælles for alle disse er, at de indgår i relationer med de udfordringer det giver. Alle er velkomne på sommerlejr ..... familier, par og singler ....

Praktisk information

Lejren foregår fra mandag til lørdag i uge 30 (21. til 27. juli) på Ålborg Efterskole. Der vil være mulighed for at bo på værelse eller i medbragt telt/campingvogn. Du kan tilmelde dig nu, og pladser vil blive tildelt, i den rækkefølge tilmeldingerne kommer ind. Vælger du at betale ved tilmelding, vil du få pengene tilbage, i tilfælde af at lejren bliver aflyst eller hvis der ikke er plads.

Der er altid plads til flere frivillige til de mange opgaver der skal håndteres, så hvis du ønsker at byde ind med noget, så er du meget velkomment til at kontakte os på lejr@fampv.dk eller på telefon 23254077.

Og alt det andet:

Fællesskabet

Lejren er tværkirkelig og giver rig mulighed for at nyde fællesskabet med mennesker fra vidt forskellige kirkelige sammenhænge. Gennem undervisningen behandles behov, som alle familier genkender fra deres hverdag. Der tages udgangspunkt i Bibelen.

Program for alle

Sideløbende med voksenprogrammet, er der program for børn og teenagere i forskellige aldersgrupperne

Voksengrupper

Efter formiddagens undervisning deltager alle i debatgrupper, hvor man drøfter dagens undervisning. Grupperne er en unik mulighed for at jeres tanker og erfaringer om emnerne og jeres eget familieliv i fortrolighed med mennesker med vidt forskellig baggrund. .

Familiearbejdets mål

Familier På Vej arbejder for at familier får opbygget sunde relationer mellem mand og kvinde samt omsorgsfulde relationer til børnene. Vi ønsker at medvirke til at opbygge stærke og velfungerende familier som trives og har overskud til at tjene i menighederne og i samfundet.

Vi tror på at sundhed i relationer, familie og parforhold starter med det enkelte individ. Med os selv, vores forhold til Gud, vores medmennesker og os selv.  Derfor handler det ikke kun om hvordan vi er sammen, men hvem vi er og hvad vi bringer ind i ligningen.

Vi mener også at sundhed er mere end god kommunikation. Det handler også om hvordan vi passer på os selv og hinanden. Hvordan vi bruger vores tid, vores krop, mad osv.

Vi ønsker at se mennesker leve et ægte levet liv og ikke et liv hvor virkeligheden er noget vi flygter fra.