Online 21. til 24 juli 2020

Året 2020 har på mange måder gjort alting anderledes. Det kommer også til at påvirke Familier På Vejs sommerlejr i året der ellers skulle byde på vores 25 års jubilæum. Vi har truffet den svære beslutning, at vi ikke kommer til at holde en fysisk lejr i år. Familielejr vil ikke være helt det samme med restriktioner og distance.

Men det afholder os ikke fra at tilbyde undervisning (m. Karen og Ole Andersen) og fællesskab. Derfor indbyder vi til den første Familielejr Online, hvor vi over fire dage vil tilbyde liveundevisning, lovsang, konkurrencer, fællesskabsgrupper, walk and talk samtaler, forbøn og meget mere at det som vi ellers forbinder med lejr.

Det bliver helt sikkert meget anderledes end det plejer, men vi tror at mange i løbet af de sidste måneder har prøvet at være til alle mulige former for online møder, gudstjenester og meget andet, så vi er sikre på at det bliver rigtigt godt.

Du vælger selv prisen, men vi håber selvfølgelig at du vil være med at støtte arbejet med at lave onlineforløbet.

Tilmeld dig i dag på https://fampv.dk/tilmeld

Mød underviserne
Tilmeld nu!

Undervisningen

Karen og Ole vil med baggrund i mange års erfaring med rådgivning og undervisning invitere dig på en rejse igennem nogle af de vejrforhold og klimaudfordringer der kan være i relationer. Det vil være praktisk og lige til at anvende i din familie. Du vil få mulighed for at tale med andre om undervisningen, for du kan være sikker på at du er ikke alene med de udfordringer som du står med!

Undvisning sendes live tirsdag til fredag kl. 9.45-11.00 med efterfølgende mulighed for at deltage i gruppesamtaler.

Her er overskrifterne for de fire lektioner:

Lejr for teenagere og unge.

Gruppen af teenagere og unge plejer at være en stor del af lejren og vi har i år valgt at gennemføre denne del i Hals, da vi mener at vi kan gøre det forsvarligt indenfor retningslinjerne og med de medarbejdere der alligevel samles for at lave onlineforløbet. Kom og oplev et fællesskab med andre unge, og bliv skærpet i liv, tro og vandring med Gud. Læs mere og tilmeld dig i dag på https://fampv.dk/teenlejr

Hvordan er klimaet i din familie?

Er det noget I taler om, eller får det bare lov til at være som vinden nu blæser?

Du kan faktisk gøre noget ved dit familieklima. Hør om hvordan du kan skabe et trygt og godt sted at være. 

Hvordan er klimaet når vi kommunikerer?

Hør om hvordan vi finder guldet, også i de vanskelige samtaler og når der er koldfront på vej!

Fire slags vejr
Hvad gør vi når solen ikke skinner?

Alle vil i tørvejr

Hvilket ’relationshus’ bygger vi?

Om Familielejr

Familier kan være sammensat på mange måder. Traditionelt opfatter vi en familie som en far, en mor og nogle børn. En familie kan også være en enlig forælder med børn, bedsteforældre med børnebørn eller par uden børn. Fælles for alle disse er, at de indgår i relationer med de udfordringer det giver. Alle er velkomne på sommerlejr ..... familier, par og singler ....

Det kan du bl.a. opleve i:

I år indleder vi et tema om sundhed i bred forstand.

Sundhed…  er det ikke noget man enten skal spise eller ikke må spise, og den ene trend afløser den anden i en uendelig strøm?

Er det et medlemskab af fitness, som jeg alligevel aldrig får brugt?

Eller har det noget med stress at gøre?

Mange af os synes nok at alt det med sundhed er en jungle. Vi ved måske godt, at det kunne være bedre med tallet på badevægten, det psykiske overskud, konditallet, søvnen, mindre skærmtid, glæden over den fantastiske krop Gud har skabt mig med og meget andet.

Læs mere her

I år får du som kvinde mulighed for at være en del af en kvindegruppe. Vi har igennem mange år haft en gruppe for singler, men vi kunne godt tænke os at lave et tilbud der istedet er målrettet kvinder. Du deltager i undervisningen som normalt, men mødes i gruppen efter formiddagsundervisningen.

Her er der plads til at være kvinde, og du kan deltage her om du er single eller bare gerne vil kunne dele liv med andre kvinder.

Gruppen ledes af Anna-Marie Tragvad

Der vil være andre undervisningsindslag i løbet af ugen. Når du tilmelder dig får du adgang til en side med links til forskellige materiale og du vil inden forløbets start, modtage en overigt over de forskellige aktiviteter.

Og alt det andet:

Fællesskabet

Lejren er tværkirkelig og giver rig mulighed for at nyde fællesskabet med mennesker fra vidt forskellige kirkelige sammenhænge. Gennem undervisningen behandles behov, som alle familier genkender fra deres hverdag. Der tages udgangspunkt i Bibelen.

Program for alle

Sideløbende med voksenprogrammet, er der program for børn og teenagere i forskellige aldersgrupperne

Voksengrupper

Efter formiddagens undervisning deltager alle i debatgrupper, hvor man drøfter dagens undervisning. Grupperne er en unik mulighed for at jeres tanker og erfaringer om emnerne og jeres eget familieliv i fortrolighed med mennesker med vidt forskellig baggrund. .

Familiearbejdets mål

Familier På Vej arbejder for at familier får opbygget sunde relationer mellem mand og kvinde samt omsorgsfulde relationer til børnene. Vi ønsker at medvirke til at opbygge stærke og velfungerende familier som trives og har overskud til at tjene i menighederne og i samfundet.

Vi tror på at sundhed i relationer, familie og parforhold starter med det enkelte individ. Med os selv, vores forhold til Gud, vores medmennesker og os selv.  Derfor handler det ikke kun om hvordan vi er sammen, men hvem vi er og hvad vi bringer ind i ligningen.

Vi mener også at sundhed er mere end god kommunikation. Det handler også om hvordan vi passer på os selv og hinanden. Hvordan vi bruger vores tid, vores krop, mad osv.

Vi ønsker at se mennesker leve et ægte levet liv og ikke et liv hvor virkeligheden er noget vi flygter fra.