fbpx
Loading...
Inden ankomst2019-07-08T15:18:28+02:00

FAMILIELEJR 21. – 27. juli 2019 på Ålborg Efterskole

Kære lejrdeltager

Tak for jeres tilmelding til Familier På Vejs Familielejr i uge 30

Nu nærmer tiden sig, og vi glæder os meget til ugen og er i stor forventning til undervisningen, samværet med jer, og til hvad Gud vil gøre i os alle.

Undervisningen på årets lejr byder på mange spændende emner, som vil kunne danne grundlag for videre arbejde i grupperne og i familierne.

Der er stadig plads til at du kan nå at invitere andre med til en uge, der kan være med til at forandre både dit og deres liv.

Bemærk at lejren i år afholdes på Ålborg Efterskole. Læs mere om den her

Årsmøde: Familier På Vej afholder som sædvanligt årsmøde torsdag den 25. juli kl. 15.00 i mødesalen på Ålborg Efterskole (under familielejren). På årsmødet orienterer bestyrelsen om foreningens arbejde og økonomi, og der bliver mulighed for at drøfte ideer til det fortsatte arbejde. Der er desuden valg til bestyrelsen.

Praktiske oplysninger:

I, der skal bo inde på skolen, skal selv medbringe dyner, puder og sengelinned til alle. Der er værelser med forskellige kombinationer af enkelt- og køjesenge, samt mulighed for ekstra madrasser. Værelserne bliver tildelt på forhånd og vi forsøger at opfylde de specielle behov der måtte være.

Der kan blive oprettet sovesal eller -telt til de unge efter behov.

Medbring bibel / Ny Testamente, notesblok m.m. Dette gælder også børn fra 9 år og opefter.

Sørg for at have fodtøj med til at kunne være ude.. også hvis det regner.

Rygning er kun tilladt udenfor på anviste steder.

Der er ikke arrangeret børnepasning for de 0-2 årige under møderne, men undervisningen kan evt. følges i et rum i nærheden af mødesalen, hvor der også er lidt legetøj.

Til børn under 9 år, som forventes at være gået til ro inden aftenmøderne, arrangerer vi “sovevagt” efter behov. For børn fra 9 år og op vil der være nogle hyggeaktiviteter ca. 1 time hver aften, mens der er aftenmøde.

Hvis du spiller på et musikinstrument, så tag det med til brug i grupperne eller hvis du har lyst til at optræde til lejrens festaften (fredag).

 Tidspunkt:          Indkvartering og betaling (for jer der undtagelsesvis ikke allerede har betalt) er søndag d. 21.juli fra kl. 15.00 til 17.00. Vi spiser et måltid varmt mad sammen kl. 17.30 og der er et kort velkomstmøde fra 19.00

Lejren slutter lørdag d. 27. juli efter frokost og oprydning/rengøring (ca. kl. 13.00).

Post:                    Der er ingen mulighed for at modtage post på lejren.

Sted:                  Ålborg Efterskole

Vi ser frem til at møde jer på lejren.

Kærlig hilsen

Lejrudvalget

Go to Top