Fordi relationer ikke vedligeholder sig selv.

Du kender det nok. Det der med det gode venskab som man egentlig var glad for, men som stille og roligt gled ud i sandet fordi der ikke blev brugt tid på at pleje det.

Sådan er det med relationer. De har behov for for pleje, som græsset der skal gødes og vandes for at forblive grønt.

Livet er ikke statisk. Der sker forandringer i omstændigheder og vi forandrer os. Det kan ikke undgå at påvirke vore relationer.

Vi vil gerne invitere dig til at træffet et valg. Et valg om at bruge tid på at pleje dine relationer. Især relationerne i din familie.

Familielejren er det godt sted for dig, som gerne vil have hjælp til at træffe dette valg, for dig som har brug for konkret hjælp til at udleve det og dig som gerne vil give dine vigtigste relationer et boost.

Fordi det er godt at opdage at man ikke er alene i båden.

På familielejren er du sammen med andre, som på trods af at I har vidt forskellig baggrund, kender til at leve en hverdag som familie, ægtefælle, forældre osv.

Fordi vi faktisk godt kan lære noget af hinanden.

Vores liv er ikke ens, men vi støder på mange af de samme glæder, sorger og udfordringer. Det giver en livserfaring som vi tager med og som kan være til opmuntring og værdi for andre. På samme måde kan du måske også lære noget af det, som de andre har med fra hverdagen. Giv det en chance! Det kan være det forandrer noget i jeres forhold og familie!

Fordi, det der er godt for din familie, er godt for dig!