Prøv Freedom Stream gratis i 3 måneder*

*Ved registrering inden 30/6 2020

Freedom In Christ tilbyder en række kurser, som kan være et redskab til at forvandle dit liv, din tro, dit lederskab, kirke eller ægteskab. 

Vi vil gerne give dig mulighed for at prøve kurserne i en periode, så du kan opleve undervisningen. Det anbefales at anskaffe deltagermanualer, hvis du virkelig vil have udbytte af kurset.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at afholde kurserne i din egen menighed, så er du velkommen til at kontakte Jens Skov eller Hanne Bødtker.

For at få prøveadgang til Freedom Stream, skal du registrere dig på denne side.

Du kan godt registrere dig personligt, men hvis du forvente at bruge abonnementet i en menighed, så anbefaler vi at bruge en officiel medarbejder der er tilknyttet menigheden.

Når du har trykket på “Create new account“, vil du være logget ind med den bruger du ar oprettet.

Tryk på knappen med teksten “3-Month Free Trial” og scroll ned på siden til overskriften “Freedomstream FREE 3-month Trial“. Tjek din email-adresse og godkend betingelserne for brug af tjenesten. Herefter kan du vælge “Contribute” nederst på siden for at aktivere din prøveperiode.

Du har nu adgang til Freedom Stream på adressen https://www.freedominchrist.org/freedomstreamresources (Som du også finder i menuen under Resources).

Vi håber at du får glæde af at følge undervisningen og har lyst til at dele det med din menighed, netværksgruppe eller lignende.