fbpx
Loading...
En dag på Familielejr2022-07-15T10:20:51+02:00

Dagene på familielejren er indrettet, så der er plads til at være familie samtidig med at der er tid til undervisning og fællesskab. Bemærk at der kan forekomme ændringer.

08:00 Morgenmad
Dagen skal jo startes med et ordentligt måltid. Og som alle andre måltider på lejren er morgenmaden inkluderet i prisen. Vi er dog fælles om at vaske op, dække bord og klare den daglige rengøring.

09:45 Lovsang og undervisning i mødesalen
Undervisningen om formiddagen starter med et par sange sammen med børnene. Herefter venter en kort undervisning som ofte vil lægge op til videre samtale i grupperne.

10:00 Særskilt børne-, junior- og teenageprogram
Børnene bliver delt ind i grupper efter deres alder. De er samlet hver formiddag og oplever mange spændende ting sammen. Børnegrupperne er samlet indtil kl. 12.15, hvor forældrene skal hente de mindste børn

11:15 Voksengrupper
Som deltagere på lejren bliver I placeret i en gruppe med andre voksne. Her får I rig mulighed for at diskutere undervisningen og samtale om hvordan den relaterer til jeres situation og hverdag. Der er ingen der tvinger dig til at krænge dit hjerte ud til fremmede, men du får en mulighed for at møde andre som også er på vej i deres familieliv og parforhold. Grupperne har også nogle praktiske opgaver i løbet af dagene. Normalt vil det kun kræve en del af gruppen at klare de enkelte opgaver. Voksengrupperne er en meget stor del af det, som gør denne lejr unik.
Afhængig af tilslutning vil der blive oprettet en gruppe for deltagere uden ægtefælle.

12:30 Frokost
Efter frokosten vil nogle at voksengrupperne have en mindre rengøringsopgave, for at sikre at vi kan holde skole rimeligt ren i løbet ugen. Ligesom opvask og borddækning går disse opgaver på skift.

14:00 Fælles aktiviteter eller fri- og familietid
Eftermiddagen er familietid. Her kan du bruge faciliteterne på skolen eller tage på ture i området. Nogle eftermiddage vil der været arrangeret fællesaktiviteter som det er muligt at deltage i.

15:00 Forfriskning
Om eftermiddagen vil der typisk være frugt, brød eller kage til dem som er på lejren

17:30 Aftensmad
Aftensmaden er dagens varme måltid

18:30 Putteprogram for de mindste
Her siger vi godnat til de mindste med en sang, en fortælling eller lignende.

20:30 Aftenmøde
Aftenmødet har varierende karakter, men startes og sluttes ofte med sang. Der vil normalt være mulighed for tale med underviserne eller et andet rådgiverpar efter mødet, men dette kan også arrangeres på andre tidspunkter.

Om aftenen vil der være forskellige aktiviteter for de store børn på lejren. Tid og mødested annonceres ifm. møderne.

Efter mødet: Forfriskning
Vi slutter aftenen af med lidt til ganen

Go to Top