fbpx
Loading...

FAQ

FAQ2018-01-15T23:31:12+02:00
Jeg har brug for en speciel diæt. Hvad gør jeg?2019-02-25T23:41:36+02:00

Familielejr inkluderer al mad til hele ugen. Vi sørger for at der er buffet med god og sund mad, hvor du altid vil kunne vælge noget, som passer til din diæt.

Vi laver derfor ikke specialmad, til fx. diabetikere eller specielle slankekure, men vi taler gerne om hvad du kan gøre for at vælge det sunde alternativ. Så har du brug for hjælp til at vælge rigtigt, så spørg gerne.

Hvor finder jeg praktisk information ang. ankomst?2018-01-16T00:19:04+02:00
Har du brug for støtte?2018-02-26T19:11:07+02:00

Vi mener at alle familier bør have mulighed for at deltage på Familielejr.

Desværre er det mange omkostninger som skal dækkes ind for sådan en lejr og det kan være en stor mundfuld for en presset familieøkonomi.

Derfor forsøger Familier På Vej et finde midler til at hjælpe de familier som ikke selv har mulighed for at betale for at komme med på lejren.

Vi anbefaler at I prøver at kontakte kommunen eller evt. sagsbehandler for at søge hjælp af denne vej. Er du en del af en lokal menighed, er der også ofte mulighed for at modtage støtte herfra både hvis I som familie står med en konkret behov for hjælp eller hvis du står som rådgiver og ønsker at deltage på kurset for rådgivere.

Hvis du ikke har mulighed for at finde midler andre stedet, kan du søge tilskud hos Familier På Vej ved at kontakte lejransvarlige på lejr@fampv.dk

Skriv lidt om jeres situation og baggrund. Din ansøgning vil blive vurderet og behandlet fortroligt og i henhold til gældende lovgivning samt Familier På Vejs politik for sikkerhed, sletning og persondatahåndtering,

Vil du hjælpe en familie?2018-01-16T00:09:52+02:00

Hvis du også har et hjerte for at familier skal have oplevelsen af at komme på familielejr, men undervisning fællesskab og de redskaber som det giver, så vil vi opfordre til at du enten hjælper os med at have midler i Familier På Vejs støttekonto for trængende familier eller at du melder dig til at støtte en bestemt familie.

Hvordan du gør det er helt frit. Du er velkommen til at kontakte os og meddele at du ønsker at støtte med et bestemt beløb. Vi kan så finde en familie som har givet udtryk for et behov, og du kan så få lov til at støtte denne familie direkte. Dette kan selvfølgelig være anonymt. Du kan også selv finde en familie og motivere dem økonomisk for at tage på lejren.

Vi kan være behjælpelige med at arrangere det praktiske omkring betalingen.

Kontakt gerne lejrchef Jens Skov  for nærmere aftale.

Hvad med børn og unge?2018-01-16T00:05:51+02:00

På familielejr er det sjovt at være barn, og der er både tid og plads til at være det!

Når vi er mange familier samlet, så er der også mange børn, og det er dejligt. Det giver liv og masser af sjov. Vi vil gerne, at børnene ikke bare skal parkeres, når vi andre sidder til undervisning

[Læs mere]

Hvem skal tage på Familielejr?2018-01-15T23:59:08+02:00

Hvis du selv har været med på Familielejr, så er du ikke i tvivl, men har du ikke prøvet det før, så prøv at se om en eller flere af nedenstående punkter passer på dig. Vi mener at et uge på Familielejr er rigtig god mulighed for at give familien er serviceeftersyn. Familielejren er ikke kun for dig som oplever problemer i relationerne. På samme måde som bilen skal jævnligt til service for at undgå at problemerne opstår, så er det også godt at tage tid til at se sit parforhold efter i sømmene.

På Familielejr ser vi alle som ligeværdige. Når du træder ind ad døren, så kan du lade alle de etiketter ligge, som du eller er vandt til at slæde rundt på. Glem alt om status, økonomi, ressourcer osv. Du vil opleve at være sammen med andre der kan genkende dine udfordringer.

[Læs mere]

Kan jeg deltage på Familielejr som single2017-12-19T15:56:27+02:00

Det mener vi helt bestemt!

Lejren har en tradition for at tage godt imod alle der kommer. Familie handler dybest set om relationer og det er også noget det fleste singler kender til.

Måske tumler du med håndtering af børnene, med det et være blevet alene eller med ønsket om ikke at være alene?

På Familielejr kan du finde andre som du kan dele dine tanker med og som kan møde dig med de erfaringer de selv har.

Vi har normalt nogle undervisningssessioner for singler, men de nærmere detaljer for årets lejr er ikke på plads endnu.

Go to Top