Peter Damgaard-Hansen

Peter Damgaard-Hansen er en dansk ph.d.-psykolog, som blev færdiguddannet fra Københavns Universitet i 1973. Han har mange års erfaring med terapeutisk og åndeligt forsoningsarbejde. Udover sin praksis, hvor han udbyder samtaleterapi, har han skrevet adskillige artikler og holder foredrag i både ind- og udland.

Han praktiserede i Danmark og Norge indtil 1988, hvor han kom til det nordlige Minnesota. I 1993 flyttede han til det centrale Minnesota og åbnede en privat praksis i Twin Cities-området og blev også udnævnt til ansat ved ærkebispedømmets domstol.

I 2002 flyttede han tilbage til Danmark, hvor han i dag bor sammen med sin kone Deborah, og hvorfra han betjener klienter og par verden over via Skype og telefonrådgivning på langdistanceopkald. Han har praksis på Als og en satellit praksis i København, en uges tid ca. hver anden måned

Dr. Damgaard-Hansen er især kendt for sit Integrative Counseling Program, som er en 3-dimensionel tilgang til psykisk sundhed og familielivsproblemer baseret på en forståelse af, at en persons fysiske, mentale og åndelige sundhed er tæt forbundet og interagerer kontinuerligt.

Mens han boede i USA, opdagede Dr. Peter den katolske tros fantastiske helbredende kraft, og i 1992 konverterede han og hans kone til den katolske tro. Siden da har hans hovedfokus været på at udforske den helbredende kraft, der ligger i et samarbejde mellem tro og psykologi. Hans speciale er
“håbløse tilfælde”, da den trosbaserede, 3-dimensionelle tilgang så ofte giver nyt håb og lovende resultater for såkaldt håbløse tilfælde.
Dr. Peter og Deborah har 3 børn.

Læs mere på Peters hjemmeside