Nogle af de nye tiltag på Familielejr 2019 er en kvinde- og en mandegruppe. Grupperne er et tilbud til dig der enten ikke er i et forhold, eller som gerne vil have lov til at være i et forum, hvor du kan være åben omkring udfordringer der kan være hhv. kvinde eller mand.

I år får du som kvinde mulighed for at være en del af en kvindegruppe. Vi har igennem mange år haft en gruppe for singler, men vi kunne godt tænke os at lave et tilbud der istedet er målrettet kvinder. Du deltager i undervisningen som normalt, men mødes i gruppen efter formiddagsundervisningen.

Her er der plads til at være kvinde, og du kan deltage her om du er single eller bare gerne vil kunne dele liv med andre kvinder.

Er du på lejren sammen med dig ægtefælle og gerne vil deltage i kvindegruppen, så anbefaler vi at I deler jeg i hhv. kvinde- og mandegruppen.

Gruppen ledes af Anna-Marie Tragvad og Vivi Augustenborg.

Tilmeld dig gruppen her. (Du skal allerede være tilmeldt lejren)

Mænd og maskulinitet. Det kan for mange moderne mænd være svært at håndtere i et samfund hvor kønsroller og -identitet er under pres.

Vi vil gerne anerkende at mænd og kvinder ikke er ens. Mænd har også brug for ikke altid at skulle passe ind i feminine mønstre, men have lov til at være mænd og være sammen med andre mænd.
Derfor giver vi i år mulighed for at tiltage i en mandegruppe, som ledes af Helge Børven.

Så trænger du til at have lov til at være mand, at kalde en spade for en spade og for nogle timer at glemme politisk korrekthed, så tilmeld dig årets mandegruppe.
Er du på lejren sammen med din ægtefælle, så kunne det være en mulighed at I deltager i hhv. mand- og kvindegruppen.

Tilmeld dig gruppen her. (Du skal allerede være tilmeldt lejren)