Hvad sker der med Familielejr 2020?

Vi har trukket beslutningen så længe vi synes at vi kunne tillade os det, men vi er kommet frem til at vi ikke mener at omstændighederne tillader os at afholde en familielejr, på den måde som vi ønsker.
Familielejr handler om nærhed og fællesskab, om at bygge venskaber og fortrolighed, og selv om vi begynder at se samfundet åbne sig igen, så er der stadig så mange ukendte faktorer og restriktioner, at ikke synes at vilkårene er til stede.

Vi er selvfølgelig kede at ikke at kunne holde en “rigtig” lejr og vi glæder os til at se jer igen i uge 30 i 2021. Men vi vil stadig gerne holde en alternativ lejr for jer, og vi arbejder på højtryk på at strikke et tilbud sammen til jer og vi vil meget snart præsentere mere om det.

Der kommer til at være to forløb:

Familielejr Online

I løbet at de sidste måneder har de fleste oplevet at meget pludselig skulle foregå online. Møder, gudstjenester, kurser osv. er blevet afholdt på platforme som Zoom, Teams etc.

Det er noget helt andet end at mødes ansigt til ansigt, stå sammen ved opvasken eller sidde og hygge over kaffen til langt ud på aftenen. Men vi vil alligevel gerne invitere til et online forløb, hvor du får undervisning, lovsang, gruppefællesskab og hvad vi ellers finder på.

Der vil snart komme en tilmeldingsmulighed til onlineforløbet og i løbet af den kommende uge, vil vi kontakte alle der allerede har tilmeldt sig sommerlejr.

Det betyder også at vores fejring af 25 års jubilæet er udsat til næste år.

Lejr for teenagere og unge.

Vi har vurderet at vi godt kan holde en lejr for teenagere og unge, og stadig overholde de restriktioner vi forventer vil gælde i juli.

Der er en indbydelse på vej ud til de unge vi har kontakt med. Der er et begrænset antal pladser

Følg med her på siden, og på Facebook, for at få den nyeste information