I uge 30 i 2019  inviterer vi til årets Familielejr med undervisning ved Elaine og Roy Hitchman, Helge Børven m.fl.

Vi er meget taknemmelige for at vi har fået mulighed for at invitere Roy og Lainey Hitchman til at underviser på Familielejr 2019 og vi er sikre på at I alle vil få meget ud af både dem som personer og deres undervisning!

Roy og Lainey mødtes på universitetet i slutningen af ​​80’erne. Roy studerede luftfartsteknik og var på universitetets roningsteam. Lainey studerede engelsk og havde en kærlighed til kaffe. De blev gift mens de studerede, og Gud begyndte at røre deres hjerter med en nød for at hjælpe folk med at navigere i deres relationer.

De har arbejdet med familier siden 1993. Deres lidenskab for at arbejde med relationer førte til, at de oprettede en tjeneste kaldet ‘Hitched’, som omfatter arbejde med en lang række relationer gennem forskellige stadier i livet. Roy og Lainey deler livgivende principper gennem gennemsigtighed og humor.

Roy og Lainey bruger meget af deres tid på at tale, skrive og nå ud til dem, der har brug for en smule opmuntring i deres relationer. Når de ikke rejser, nyder de tid sammen med deres familie, Ryan, Beth, Erin og deres svigersøn Jonathan, selv om det kræver en del arbejde at få alle på ét sted ad gangen.

Hvis du gerne vil vide mere om deres tjeneste, kan du finde mere via www.hitchedtogether.com eller www.lifeforsingles.com. De har tidligere deltager so undervisere på ægteskabskonferencen Tro, Håb og Kærlighed, som afholdes i Aalborg.