En dag med solid næring til dit parforhold

Familier På Vejs

Ægteskabsdag

  • God undervisning på kristent fundament (og på dansk)
  • Lovsang, forbøn og fællesskab
  • Pris: 200 kr pr. person incl forplejning. KUN 120 pladser!

Hvis du vil fortælle andre om ægteskabsdagen kan du hente materiale her:

Mød underviserne
  • Peter Damgaard-Hansen

    Peter er psykolog med mange års erfaring i både USA og Danmark. Han har i dag praksis på Als og forsøger her at kombinere viden om både den åndelig og den psykologiske dimension.

  • Frederik og Lise Berggren Smidt

    Lise og Frederik Berggren Smidt, de har været gift i 24 år og har 3 voksne børn, Frederik er teolog, landsleder i ELM og tidligere folkekirkepræst. Lise er lærer og krops-og psykoterapeut, familiekonsulent i LM og har egen praksis med samtale- og kropsterapi. De har sammen lavet parterapi i 15 år og har undervist i parforhold og familieliv i lige så mange år. De har skrevet bøgerne; Elsk jer glade (Eksistensen), Ægteskabet - et enestående venskab (Lohse), Sex for begyndere (Lohse) og i 2023 udkommer Forældreskabsbogen (Lohse).

  • David Bjerre

    David er en livsglad mand, gift med Margit i snart 31år har 3 børn Hanna 29 Daniel 28 og Mia 15. Han er præst i Copenhagen Community Church og har et stort hjerte for mennesker. Han elsker at pege på Jesus og at betjene mennesker i ord for forbøn.

En dag for jer!

Tag en pause fra hverdagen og brug en dag på at blive udrustet og udfordret, i fællesskab med andre nuværende eller kommende ægtepar.

Det er en dag, hvor der bliver fokus på jeres forhold til hinanden i både ånd, krop og sjæl. Så sørg for at arrangere børnepasning, da det ikke er muligt at medbringe børn (spædbørn undtaget).

Hjælp med at sprede budskabet

Vi vil gerne give mange mulighed for at komme med på ægteskabsdagen, så vi håber at du vil være med til at invitere andre i dit netværk.
Du kan dele linket til denne side eller til begivenheden på Facebook.

Hvis du har mulighed for at lave reklame i din menighed, kan du bestille flyers på jens@fampv.dk.

Du kan downloade slides til præsentation her.

Undervisningen

Du kan læse mere om underviserne ovenfor. I Familier På Vej, vil vi gerne styrke alle familier til at leve i sunde og stærke parforhold, der har Jesus i centrum. På ægteskabsdagen vil du møde undervisning, der taler til par på tværs af alder og livsomstændigheder og det er vores håb, at I må gå styrkede hjem.

Del begivenheden på mail eller Facebook