Kære Kirke, organisation, netværk og andre der har berøring med ægteskabsfokuserede initiativer.

Lørdag den 7. oktober afholder foreningen Familier på Vej og Københavns Frikirke en undervisningsdag med fokus på ægteskab. Underviser er psykolog Peter Damgaard-Hansen. Det kan være at du ikke kender Peter. Så kan du læse mere om ham og dagen længere nede. Men kort sagt, så er det noget at et scoop at få Peter til København og at kunne invitere til en undervisningsdag med ham. Vi har virkelig prøvet at presse prisen ned, i håb om at der vil komme rigtigt mange som kan få gavn af hans erfaring og visdom.

Eventet afholdes i lokalerne hos Københavns Frikirke, Filippavej 3, 2000 Frederiksberg.

Vi håber, at I vil være med til at sprede nyheden om undervisningsdagen til par i jeres eget netværk. Det kan være i jeres gudstjenester, nyhedsbreve, hjemmesider, FB-grupper mv.

Prisen er 175 kr. pr. person inkl. frokost og eftermiddagskaffe.

Vores drøm er, at skabe et – i første omgang – regionalt netværk på tværs af kirker, organisationer, foreninger mv. Vi vil stå sammen om at skabe fokus på at styrke og udruste par til at have stærke og sunde ægteskaber. Den ovennævnte seminardag, er vores første event i København. Men vi håber I har lyst til, på
sigt, at være med i netværket, så vi kan skabe overblik over hvilke tilbud til ægtepar der allerede findes, og hvad der evt. måtte være brug for. Det kunne også give mulighed for at lave flere og større events og lignende tiltag.

Hvis I har nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig. S
kulle du være nysgerrig på at blive en del af det kommende netværk omkring ægteskabsarbejde, så sig til. Vi samler trådene og vil på et tidspunkt invitere alle interesserede til den første kop netværkskaffe – jeg lover at den bliver god.

Information og tilmelding kan findes på https://fampv.dk/kbh23 og til højre på denne side finder du en A5 flyer I kan sende videre eller evt. hænge på en opslagstavle, samt et slide som billede og pdf

Eventet på Facebook ligger her: https://www.facebook.com/events/1338385986758987

Dagen kommer til at have overskriften:
“Kunsten at elske sin partner”

Det er ikke godt for mennesket at være ene…. MEN, det er nu heller
ikke altid let for mennesket at være sammen med nogen

Med det som udgangspunkt vil Peter Damgaard-Hansen tage deltagerne igennem tre sessioner om emnerne:

Parforholdets uundgåelige nulpunkt
Den mest oversete årsag nogen sinde til mistrivsel i samlivet – men samtidig også den gyldne nøgle til kærlighedens kraftfulde fornyelse

Effektive indsigter i konflikternes psykologiske dynamik.
Hvordan opstår de? Hvordan kan vi navigere i dem? Kan vi undgå dem?

Forsoningens kunst – og kommunikationsstrategier.
Hvordan heler vi sårene fra konflikten og effektivt genopretter den kærlighed og tillid der gik tabt ved konflikten?
Kommunikations strategier: Hvad kan vi selv gøre for at få flest mulige af vore behov dækket af vor partner?

Peter Damgaard-Hansen har med sin “Integreret Psykologi”, udviklet sit eget bud på en holistisk tilgang, der anskuer psykologiske problemer fra en kombineret fysiologisk, psykologisk og teologisk/åndelig synsvinkel. Udover psykoterapi rummer hans behandlingsforløb således ofte også kropsterapi og sjælesorg.

Peter har sin praksis i Kejnæs på Als, men har arbejdet i både USA og Norge. Hans egen kirkelige baggrund er katolsk og han er en efterspurgt underviser på tværs af mange kirkesamfund.

Jacob Viftrup, præst i Københavns Frikirke siger om Peter:
“Peter har en enestående evne til at formidle undervisning og læring som er dybt forankret i psykologien og på samme tid dybt forankret i troen. Man mærker
tydeligt, at det for Peter er mere end et job og en faglig formåen, men et bankende hjerte for menneskers sundhed og velvære og hvile i sig selv.”

Mvh. Bente og Jens Skov
Familier På Vej og Københavns Frikirke

Inspiration til at fortælle om dagen:

Hvis du er i et parforhold, så er jeg sikker på at du kender til, at det nogle gange er vildt nemt og lækkert og andre gange gange,… så er det bare svært, irriterende eller hvad det nu er…

Altså hvis du skal være helt ærligt.

Og helt ærligt sådan har vi det allesammen.

Og den gode nyhed er at der findes nogen som har brugt mange, mange, mange år på at dygtiggøre som indenfor alt det der foregår i et parforhold.

Og sådan en er psykologen Peter Damgaard Hansen.
Et af de der mennesker, hvor man bare oplever at der strømmer visdom og menneskekendskab ud når han taler.

Peter finder man til daglig helt nede i Kejnæs på Als hvor han har sin praksis.
Det er simpelt hen lykkedes os at få ham helt herover til København.
Så den 7/10 kan du og evt din partner komme ned til hele 3 undervisninger med Peter. Her har han lovet at komme med spændende nyt om parforholdets dynamik.

Om noget af det der kan gøre det svært, men også være nøglen til at lykkedes.

Han vil sige noget om konfliktens dynamik. Og om hvordan vi måske ligefrem kan undgå dem..

Og så tale om forsoningen.. Det skal skal hjælpe os tilbage fra det der sted hvor der har været svært…

Så tag en under armen… Inviter din nabo, dine forældre, din kollega. Alle kommer til at kunne få noget ud af det..
Om du drømmer om et parforhold, har været i et i mange år eller har brændt nallerne på det.

Det koster kun 175 kr for hele dagen fra 9.30 til kvart i fem. Det er fuldkommen uhørt godt tilbud, så gå ind på kbhfrikirke.dk eller på hjemmesiden heroppe at skærmen og køb en billet. Og gør det gerne snart, da vi har behov at vide at i kommer.