Vores familie har de sidste 2 år været gennem vores livs mest turbulente periode, mentalt og økonomisk og vi stod også i år uden mulighed for at komme på sommerferie med vores børn.

En søndag blev vi præstenteret for folderen i Karlslunde Strandkirke, Familier på vej – lige hvad vores familie havde brug for. Gennem Karlslunde strandkirke og Familier på vej blev det muligt, at vi kunne komme på sommerlejr alligevel! 1000 tak for det! Uden denne hjælp var vi ikke kommet af sted.

Vi har aldrig været på sommerlejr og vidste egentlig ikke hvad vi gik ind til J.

Vi ankom til Sommersted og gik ind af hoveddøren. Allerede her kom der 2 søde personer og bød os velkommen. ”I må være de nye!” og det var vi jo! (Hvordan kunne de vide det med omkring 130 deltagere tænker jeg). ”Vi hedder Teddy og Tina” siger vi. ”I skulle jo faktisk hjælpe med hos teenagerne, men det har vi valgt i ikke skal alligevel. I har brug for ferie, så vi har besluttet i bare skal nyde opholdet!”. Det er en fantastisk måde at starte en ’ferie’ på. For ferie blev det. Vi har 3 børn med på 4, 11 og 15 år, og i løbet af den første dag fandt de nye legekammerater. Området er stort og med masser af plads, og indrettet så alt fungerer og børnene kan selv finde rundt.

Det er tydeligt at mærke, at alle der er med på denne lejr, kun vil det bedste for andre. Alle hjælper med alt! Og det falder helt naturligt, at få nye bekendtskaber både for familier, singler, børn, unge osv. Der er samlet mennesker fra det meste af Danmark, men med Gud som det underbyggende fællesskab falder indholdet på lejren helt naturligt.

Vi har oplevet det mest fantastiske band, de mest fantastiske ture, den mest fantastiske stand-up underholdning og rigeligt med mad, kage & kaffe.

Udover ’ferie’ delen bestod opholdet også af en mere seriøs side, hvor vi i små grupper fik hjælp til de problemer vi stod med lige nu. Vores gruppe blev ledet af 2 der med hjertet ledte os mod lysere tider. Vi kunne også her diskutere hvordan vi hver i sær kunne få større klarhed over vores situationer.

Opholdet havde et gennemgående tema, hvor vi som forældre og par fik nye vinkler og redskaber til at kommunikere sammen gennem forståelse af vores forskelle og styrker.

Alt i alt et fantastisk ophold som vi allerede nu er ved at spare op til, i håb om at kunne deltage næste år igen!