fbpx
Loading...
Marie og Rene2018-01-12T00:08:42+02:00

Så har vi været på lejr igen og vi må sige at lejren levede helt op til vores forventninger på ny. Igen har jeg fået tilladelse til at udtale mig på Rene´s vegne:)

Det var vores første deltagelse på lejren sidste år og jeg tror at der var en del praktiske ting, der fyldte i vores hoveder, hvor i år kunne vi mere koncentrere os om andre ting og automatisk lægge vores ressourcer andre steder.

Der var nye folk med i år og hvor var det spændende at lære dem at kende. For os var alle i vores gruppe nye på nær en. Nogen af dem har været med mange år bare ikke sidste år, hvor det var vores første år, så for os var de jo “nye”, men hurtigt følte man, ikke at man var fremmede over for hinanden, fordi det var så hyggeligt at snakke sammen.

Men så var der også nogle gengangere fra sidste år og det var jo sjovt at se dem igen og snakke om hvordan de har haft det siden sidst.

Denne gang kunne vi slappe mere af og fokusere mere på det at være en familie på vej. Vores børn kunne jo genkende stedet og mange af de børn, som var med sidste år var der igen, så det var bare super.

Det er en proces at være en familie på vej – både på godt og ondt. Jeg føler, at det var en rigtig god undervisning det hollandske par kunne bibringe. F.eks. emnet tilgivelse er ikke noget nyt man har hørt, men det at få undervisning om det, er med til at vejlede en i eventuelt at bruge det noget mere i sit ægteskab. Vi ved jo godt, at man skal tilgive hinanden, men vi ved jo også godt, at det kan være svært i praksis ind i mellem…

Jeg tror det er vigtigt her i starten bare at være en familie og føle den trivsel og det gode man får på sådan en lejr. Det har vi i hvert fald haft brug for. Men der er ingen tvivl om, at man får lyst til at være med til at bære det ansvar som ligger på lejren, for man får også meget selv ved at være med til det.

Vi blev spurgt om vi ville være børnevagt en aften under voksenmødet. Det gik bare fint men Jeg troede så jeg skulle rigtig til at lege med walkie Talkierne. Men der var ro fra børnene hele aftenen..selvfølgelig godt for børn og voksne:)

Vi har oplevet at være i en god voksengruppe igen i år. Der kan godt være lidt startvanskeligheder, men ligesom sidste år falder det jo hurtigt på plads. Det er som om vi alle besidder den følelse af at kunne bidrage med noget over for hinanden. Det er ikke bare en lejr, hvor man sider tilbage lænet og hører på andre, men man får selv lyst til at bidrage med vidnesbyrd og det er meget givende.

Faktisk snakker vi lige nu om at vores gruppe skal mødes i en weekend snart for at gense hinanden. Det kunne bare være hyggeligt for det er jo lidt langt tid til næste sommer:)

Rene´ og jeg blev bedt for i gruppen, men vi fik også forbøn af Kirsten og Hans Werner. Det var en meget behagelig og givende stund, hvor vi delte vores historie med dem.

Jeg synes “Familie på vej” har været med til at ruste os endnu mere som familie og det er jeg taknemmelig for. Vi er i hvert fald klar på en sommerlejr igen.

Go to Top