Jeg ved godt at det er absolut i sidste øjeblik, men vi får i morgen (fredag) og lørdag besøg af Maria og Richard Kane fra England. Det er grundlæggere af Marriage Week, og vil fortælle om hvad det nærmere er.

Der kommer også deltagere fra Norge og Sverige, som vil undersøge mulighederne for at starte Marriage i deres hjemlande.

Vi stødte på konceptet for 7 år siden og har været med på deres konference et par gange og synes at det er meget interessant. Vi har dog ikke rigtigt kunne samle nogen der ville lægge arbejde i at starte det i Danmark.

Egentlig skulle dette møde have  være holdt i Ålborg, men da der desværre var nogen der sprang fra i sidste øjeblik, sagde jeg så ja til at flytte det til København og prøve at invitere i området.

Hvis du ikke synes at du er ”i området” så undskylder jeg forstyrrelsen og håber at du måske vil sende den videre, hvis du kender nogen der kunne være interesseret.

Marriage Week har til formål at sætte et positivt fokus på ægteskab –  lokalt og nationalt – gennem en række forskellige tiltag både i og uden for kirkerne. En stor del af det handler om at henvise til aktiviteter der allerede foregår, men som bruges til at sætte fokus på at styrke familier og parforhold. Jeg kunne have lyst til at fortælle meget mere om det, men…

Vi vil gerne invitere til at komme at høre mere om Marriage Week fredag aften kl. 19.30.

Maria og Richard vil fortælle om historien bag MW og noget om hvordan det bruges i mange af de lande hvor man hvert år dedikerer en uge til at fortælle om hvor godt det er at styrke ægteskaber og hvad gode og fungerende ægteskaber egentlig kan gøre fore vores samfund.

Synes du at det kunne være interessant at gøre mere om, så kom og være med. Vi mødes hos Ungdom Med Opgave i Knabrostræde 26, 1210 København.

Jeg skal ikke lægge skjul på at vi meget gerne vil finde nogen der har lyst til at tænke i hvordan det kunne indføres i Danmark. Vi må erkende at vi ikke har ledige timer nok, til at gøre det alene, og har helt fra vi hørte om det første gang, haft en vision om at dette kunne være noget der kunne være med til at samle nogle af jer/os, som arbejder med familiearbejde i Danmark. For 6 år siden forsøgte vi at lave en gruppe bestående af folk fra UMO, 2=1 og Familier På Vej, men desværre kom vi aldrig rigtigt i gang.

Nu prøver vi så at bruge denne lejlighed til at invitere ud i et bredere forum.

Men selv hvis du ikke tror at det er noget du vil bruge tid på, så vil jeg opfordre til at komme og høre mere om det. Det er helt uforpligtende! Om ikke andet, så er det en glimrende mulighed for at mødes og hilse på hinanden.

Hvis du derimod gerne vil høre mere, så forsætter vi lørdag formiddag og først på eftermiddagen og også her er alle velkomne til at være med. Og det er stadig helt uforpligtende!

Kan du ikke være med fredag, er du også velkommen til at komme lørdag, hvor vi starter kl 9.30 på Filippavej 3, 2000 Frederiksberg (brug bagindgangen på venstre side af bygningen)

Hvis du gerne vil deltage enten fredag eller lørdag, så giv med besked i løbet af torsdag eller fredag.

Marriage Week er ikke knyttet til nogen speciel kirkeretning, men ønsker svært imod at samle kirker, politikere, kunstnere, organisationer og erhvervsdrivende om at styrke familierne.

Du kan se lidt mere om Marriage Week på:

https://www.marriage-weekinternational.com/

https://marriage-week.org.uk/

http://marriageweek.ch/

https://www.foryourmarriage.org/celebrate-national-marriage-week/

Du er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og er meget velkommen til at videresende denne indbydelse

Jens W. Skov
Familier På Vej

Fredag kl. 19.30: Knarbostræde 26, Kbh

Lørdag kl. 9.30-15 : Filippavej 3, Frederiksberg

Spørgsmål eller tilmeldig:

jens@famvp.dk / 23254077