I Hals d. 24. til 29 juli 2023

Tag på sommerlejr med fokus på familie og parforhold.

Kom og vær sammen, … ikke hver for sig, men sammen!

Vi vil så gerne have dig med på lejr i år! I uge 30 på Ålborg Efterskole. Tilmeld dig nu, for at sikre dig en plads. 

Du får: 

Undervisning, leg og sjov, lovsang og fællesskab for alle aldersgrupper. Det er muligt at overnatte på værelser eller i medbragt telt eller campingvogn. Der er fuld forplejning, men vi hjælper hinanden med de praktiske opgaver.  

I år får vi besøg af Trevor and Linda Galpin fra England. Du kan læse mere om dem og deres tjeneste her.

Undervisningen

Nej, vi gider ikke høre mere om Corona, og at skulle være sammen hver for sig … men vi kommer ikke udenom, at det seneste år har været anderledes på mange måder. Mange har været i andre situationer, end de plejer; på arbejdet, i familien eller i andre relationer de indgår i. Måske har du set nye sider af din ægtefælle, dig selv eller dine forældre. Når omstændighederne skifter, og vi bliver presset på forskellige fronter, kan det ikke undgå at påvirke os. Så uanset om du har oplevet et år, hvor du er blevet styrket eller udfordret, så er der noget vi kan lære af den slags situationer. På den måde kan vi alle bruge situationen til at blive styrket i vores forståelse af os selv, vore relationer og vores tro.  

I år vil vi se på hvordan forandringer og kriser kan påvirke og udfordre os. Om det er enheden i ægteskabet, tæthed i venskabet eller tilknytning i forældreskabet.  

Vi vil lade forskellige undervisere tage fat i forskellige vinkler, men vi tror også, at du kommer med erfaringer og viden, som du vil kunne bringe i spil til gavn for alle.  

Vores håb er, at du vil opleve at stå styrket i din identitet og i dine relationer. 

Lejr for teenagere og unge.

Gruppen af teenagere og unge plejer at være en stor del af lejren og den forventer vi også at kunne gennemføre i år

Kom og oplev et fællesskab med andre unge, og bliv skærpet i liv, tro og vandring med Gud.

Mange børn og unge har også oplevet et år, hvor sociale relationer har været svære at vedligeholde, og for mange er en dagligdag bag hjemmets fire vægge blevet en ny normal. Hvordan finder du som ung tilbage til en virkelighed med gode relationer og nære venskaber? Hvordan bryder du ud af den virtuelle verden og får genopbygget de gode fællesskaber og et håb om en meningsfuld og god fremtid?

Det er nogle af de spørgsmål, vi gerne vil give plads til at stille, så vi igen kan være sammen… sammen.

Læs mere og tilmeld dig i dag på https://fampv.dk/teenlejr

Om Familielejr

Familier kan være sammensat på mange måder. Traditionelt opfatter vi en familie som en far, en mor og nogle børn. En familie kan også være en enlig forælder med børn, bedsteforældre med børnebørn eller par uden børn. Fælles for alle disse er, at de indgår i relationer med de udfordringer det giver. Alle er velkomne på sommerlejr ..... familier, par og singler ....

Praktisk information

Lejren foregår fra mandag til lørdag i uge 30 (25. til 30. juli) på Ålborg Efterskole. Der vil være mulighed for at bo på værelse eller i medbragt telt/campingvogn. Du kan tilmelde dig nu, og pladser vil blive tildelt, i den rækkefølge tilmeldingerne kommer ind. Vælger du at betale ved tilmelding, vil du få pengene tilbage, i tilfælde af at lejren bliver aflyst eller hvis der ikke er plads.

Der er altid plads til flere frivillige til de mange opgaver der skal håndteres, så hvis du ønsker at byde ind med noget, så er du meget velkomment til at kontakte os på lejr@fampv.dk eller på telefon 23254077.

Og alt det andet:

Fællesskabet

Lejren er tværkirkelig og giver rig mulighed for at nyde fællesskabet med mennesker fra vidt forskellige kirkelige sammenhænge. Gennem undervisningen behandles behov, som alle familier genkender fra deres hverdag. Der tages udgangspunkt i Bibelen.

Program for alle

Sideløbende med voksenprogrammet, er der program for børn og teenagere i forskellige aldersgrupperne

Voksengrupper

Efter formiddagens undervisning deltager alle i debatgrupper, hvor man drøfter dagens undervisning. Grupperne er en unik mulighed for at jeres tanker og erfaringer om emnerne og jeres eget familieliv i fortrolighed med mennesker med vidt forskellig baggrund. .

Familiearbejdets mål

Familier På Vej arbejder for at familier får opbygget sunde relationer mellem mand og kvinde samt omsorgsfulde relationer til børnene. Vi ønsker at medvirke til at opbygge stærke og velfungerende familier som trives og har overskud til at tjene i menighederne og i samfundet.

Vi tror på at sundhed i relationer, familie og parforhold starter med det enkelte individ. Med os selv, vores forhold til Gud, vores medmennesker og os selv.  Derfor handler det ikke kun om hvordan vi er sammen, men hvem vi er og hvad vi bringer ind i ligningen.

Vi mener også at sundhed er mere end god kommunikation. Det handler også om hvordan vi passer på os selv og hinanden. Hvordan vi bruger vores tid, vores krop, mad osv.

Vi ønsker at se mennesker leve et ægte levet liv og ikke et liv hvor virkeligheden er noget vi flygter fra.